kata wedstrijd in Oostkamp

Category
Stage/Evenement
Date
25 november 2018 00:00

Beste clubhouder/karateka,
 
Zoals elk jaar organiseren wij ook dit jaar op zondag 25 november 2018 ‘De Beker van Oostkamp’, een kata wedstrijd voor verschillende karatestijlen en stijlgroepen. De jaarlijkse ‘De Beker van Oostkamp’ is een wedstrijd met een voornamelijk Belgisch-Nederlandse deelname, waarin verschillende karatestijlen aan bod komen; shotokan, goju ryu, kenshikan, wado ryu, shito ryu, …
 
Zowel beginnende of gevorderde deelnemers kunnen zich inschrijven voor individueel of in teamverband uitgevoerde kata’s. Dit kan reeds vanaf 6 jaar, terwijl we eveneens over een categorie voor +35 jaar beschikken.
 
Zeker voor beginnende leden van uw club is deze wedstrijd de ideale gelegenheid om hun vaardigheden in competieverband voor een aantal scheidsrechters te laten testen. Uit ervaring weten wij dat wedstrijden beginnende karateka’s stressbestendiger maken en vaak stimuleren tot efficiënter en harder trainen.
 
Het deelnemingsgeld bedraagt € 12 per deelnemer/per categorie en € 15 per team kata.
Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk zondag 18 november.
Clubs aangesloten bij het VKF dienen zich in te schrijven via www.karate-link.be.

De overige clubs kunnen zich online inschrijven via onze website http://www.karate-oostkamp.be/nl/beker/beker-van-oostkamp-kata-2018. Daar vindt u ook aanvullende info en het volledig wedstrijdreglement.
Het inschrijvingsformulier verkrijgt u via deze link en zij sturen dit ingevuld naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Volg zeker onze facebookpagina voor eventuele updates.

Hebt u vragen? Aarzel niet en contacteer onze voorzitter Danny Mortier via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Wij hopen u massaal te mogen verwelkomen als kamper of bezoeker.
 
 
Met vriendelijke en sportieve groeten,
 
De organisatie van de Beker van Oostkamp
 
 
Karateclub De Valkaart Oostkamp
Sportcentrum de Valkaart
A. Rodenbachstraat 42
8020 Oostkamp
050 67 53 25 - 0032 474 445 061
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 

All Dates

  • 25 november 2018 00:00

Powered by iCagenda